kalenteri.png

Esitykset aina klo 20:00, ovet klo 19:30.
Olethan ajoissa paikalla.
Illan kesto noin 3,5-4h.

ESITYSPÄIVÄT

Esityskaudella 2019-2020 ei ole näytöksiä.

Liput

Esityskaudella 2019-2020 ei ole lippuja myynnissä. 

Lippujen hinnat alkaen 89,50€ (sis. palvelmaksu ja alv). Lippu sisältää kolmen ruokalajin á la carte -illallisen sekä
unohtumattoman elämyksen.

Kun olet saanut lippusi, löydät lipusta linkin ilmoittautumislomakkeeseen, jossa voit ilmoittaa menuvalinnat sekä erikoisruokavaliot. Täytä lomakkeeseen koko pöytäseurueen tiedot mahdollisimman pian lipunoston jälkeen. Saat kopion lomakkeesta sähköpostiisi lähettämisen jälkeen.

Suosittelemme varaamaan juomapaketit ennakkoon. Juomamenun löydät täältä.

Yritysmyynnistä voit olla yhteydessä sähköpostitse info@diener.fi

Tilaisuuden ikäraja on 18 vuotta.

Varausehdot

Lippuvaraukset yksityisille ja alle 10 hengen ryhmille

Lippuvaraus tehdään suoraan Tikettiin ja on voimassa 4 päivää varauspäivästä alkaen. Lunastamattomat liput palautuvat takaisin myyntiin. Lunastetuilla lipuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Huomioithan, että varausaika päättyy viikkoa ennen esitystä. Lippuvaraus loppuu Tiketin sivuilla viikkoa ennen esityspäivää klo 9. Lipunmyynti loppuu neljä päivää ennen esityspäivää klo 12. Loppuun varattuihin iltoihin voi vapautua yksittäisiä hajapaikkoja kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Kyselyt vapautuvista paikoista ja lisätiedot: info@diener.fi  

Lippuvaraukset yli 10 hengen ryhmille

Lippuvaraus tehdään suoraan Tikettiin ja on voimassa 4 päivää varauspäivästä alkaen. Lunastamattomat liput palautuvat takaisin myyntiin. Yli 10 hengen ryhmien ja yritysten on vahvistettava lopullinen henkilömäärä 7 päivän sisällä varauksesta, ja lunastettava lopullinen lippumäärä. Liput ostamalla tilaaja hyväksyy varaus-, maksu- ja peruutusehdot. 

Mikäli 7 päivän aikana ei varauksen lippuja lunasteta, peruuntuu tilaus automaattisesti ja liput vapautuvat myyntiin. Lunastetuilla lipuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Mikäli esitykseen on vähemmän kuin kaksi viikkoa, lopullinen henkilömäärä on vahvistettava 4 päivän sisällä. Huomioithan, että varausaika päättyy viikkoa ennen esitystä. Lippuvaraus loppuu Tiketin sivuilla viikkoa ennen esityspäivää klo 9. Lipunmyynti loppuu neljä päivää ennen esityspäivää klo 12.

Esityksen peruuntuessa

Esitys peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa force majeure -tilanteissa. Peruutettuun esitykseen ostetut liput vaihdetaan ensisijaisesti toiseen näytökseen, mutta tarvittaessa tilaajan maksama varausmaksu sekä mahdollisesti muiden maksettujen palveluiden, kuten juomapakettien, hinta palautetaan tilaajalle. Palautus ei koske Tiketin palvelu- ja toimitusmaksuja. Järjestäjä ei korvaa muita asiakkaalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja.

 

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Diener noudattaa EU:n tietosuoja-asetusta. Rekisteri- ja tietosuojaselosteen pääset lukemaan tästä.

hand.png

Murhamysteerin säännöt

DIENER-esitykseen osallistuvan vala:

Minä vannon kautta kunniani olla paljastamatta mitään tästä esityksestä kenellekään, vaikka minulta kuinka aneltaisiin. Otan salaisuuden pitämisen kunniakysymyksenä ja vien tämän salaisuuden hautaani asti. Tiedostan, että paljastamalla esityksen yksityiskohtia tai mikä pahempaa loppuratkaisun henkilölle, joka ei ole esitystä vielä nähnyt, pilaan tältä henkilöltä sen saman hienon kokemuksen, jonka itse sain kokea. Jos koen tarvetta puhua esityksestä, puhun siitä vain pöytäkuntani kanssa ja vain salaisilla käsimerkeillä, varmistettuani että kyseessä on oikeasti pöytäkuntani jäsen, eikä joku vakoilija. Vieraiden läsnäollessa vaikenen esityksestä kuin muuri. Tämän kaiken vannon korkeimman kunniani kautta.